Rüyada evin içinde kedi kovalamak

Rüyada evin içinde kedi kovalamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde fare kovalamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde kediler görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada evin içinde beyaz kedi görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kedi görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments