Rüyada evin içinde çok kedi görmek

Rüyada evin içinde çok kedi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, akıllı adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çok kedi gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kedi görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek kazancında da artış meydana geleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kediler görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde bir sürü kedi görmek alışveriş yapacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde beyaz kedi görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments