Rüyada evin etrafında su görmek

Rüyada evin etrafında su görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında su gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada evin etrafında su görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafını temizlemek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında yeşillik görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Rüyada evin etrafında yılan görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafında polis görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında asker görmek ayağının tökezlemeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek büyük bir özgüven kazanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına inanılır.

Rüyada evin etrafında ateş görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments