Rüyada evin etrafını süpürmek

Rüyada evin etrafını süpürmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada evin etrafını süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada evin etrafını süpürmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada etrafı süpürmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etrafı süpürdüğünü görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evin etrafında polis görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Rüyada evin etrafını temizlemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafında asker görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada evin etrafında yılan görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evin etrafında deniz görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments