Rüyada evin etrafında polis görmek

Rüyada evin etrafında polis görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerinin artacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, merdiven atlayacağına rivayet eder.

Rüyada evin etrafında polis gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada evin etrafında polis görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında çamur görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında yeşillik görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin etrafında asker görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin etrafını temizlemek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine inanılır.

Rüyada evin etrafında su görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments