Rüyada evin çatısını yenilemek

Rüyada evin çatısını yenilemek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, işlerin günden güne artacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını yenilemek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada evin çatısını yenilemek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içini yenilemek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin eşyalarını yenilemek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapılarını yenilemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evin eşyalarını yenilemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evini yenilemek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski evi yenilemek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Rüyada mutfağı yenilemek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments