Rüyada evin buz tuttuğunu görmek

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayalkırıklığı duyacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada evin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek kimse ile tartışmayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş su görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş insan görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada buz tutan göl görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutan deniz görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments