Rüyada buz tutmuş denizi görmek

Rüyada buz tutmuş denizi görmek zorluklarının biteceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş denizi gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek işinden uzaklaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet eder.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada buz tutan deniz görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments