Rüyada evin avlusunu görmek

Rüyada evin avlusunu görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, mutlu olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada evin avlusunu gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada evin avlusunu süpürmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin avlusunu yıkamak bir süre zorluk çekeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin avlusunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin avlusu görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada temiz avlu görmek bol dua edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada ev avlusu görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunu temizlemek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avluyu yıkamak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments