Rüyada evin avlusu görmek

Rüyada evin avlusu görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına tabir olunur.

Rüyada evin avlusu gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada evin avlusunu yıkamak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin avlusu görmek zorluklarının biteceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada evin avlusunu görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada evin avlusunu süpürmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada avluyu süpürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunu süpürmek çok güzel adımlar atılacağına, hem hayatının kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bahçe avlusu görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada avlu kapısı görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments