Rüyada temiz avlu görmek

Rüyada temiz avlu görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, onları okula göndereceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iş yeri sahibi olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz avlu gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada temiz avlu görmek zamandan da kar edeceğine, rızkının kesileceğine yorulur.

Rüyada evin avlusunu görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunu temizlemek rakiplerinin üzüleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada avluyu süpürmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, elinize para geçeceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusu süpürmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada avluyu yıkamak hikmete kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin avlusunu yıkamak bunalıma gireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments