Rüyada evin avlusunu süpürmek

Rüyada evin avlusunu süpürmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, giderileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin avlusunu süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada evin avlusunu süpürmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada avluyu süpürmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada cami avlusu süpürmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusunu süpürmek parasal sıkıntıların son bulacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin avlusunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada evin avlusunu yıkamak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin avlusu görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu temizlemek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments