Rüyada evi terketmek

Rüyada evi terketmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sıkıntılarını aşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi terketmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada terkedilmiş evler görmek onlar tarafından çok sevileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi terk ettiğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada evi terketmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada annenin evi terk ettiğini görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski terk edilmiş ev görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada terkedilmiş ev görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments