Rüyada evi temizlik yapmak

Rüyada evi temizlik yapmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısmetin kapanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zenginlik kazanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada evi temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada ev temizliği yapmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev temizlik yapmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski evde temizlik yapmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Rüyada evi temizlik yapmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eve temizlik yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada evde temizlik yapmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfakta temizlik yapmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, süzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments