Rüyada eve kedi getirmek

Rüyada eve kedi getirmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hobilerine eğileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Rüyada eve kedi getirmek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada eve kedi getirmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eve su getirmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü eve getirmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yumurta getirmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada eve balık getirmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada eve gelin getirmek can sıkıcı haberler almaya, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve cenaze getirmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments