Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak

Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet eder.

Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eve hırsızın girdiğini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek gelirinin garanti olacağına, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hırsızlık yaptığını duymak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Rüyada birinin hırsızlık yaptığını duymak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işarettir.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments