Rüyada evden taşındığını görmek

Rüyada evden taşındığını görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayıflanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine inanılır.

Rüyada evden taşındığını gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada eve taşınmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada dubleks eve taşınmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında bir eve taşınmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada deniz manzaralı eve taşınmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşyalı eve taşınmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına inanılır.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına alamet eder.

Rüyada kerpiç eve taşınmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments