Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bi eve taşındığını gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni ev taşınmak kazancının düşeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments