Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak dinde bilginleşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına işaret eder.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına alamet eder.

Rüyada büyük eve taşınmak daha büyük adımlar atılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski büyük eve taşınmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük evden küçük eve taşınmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük eve taşınmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir eve taşınmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments