Rüyada eve taşınmak

Rüyada eve taşınmak ağız tadı ile yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet eder.

Rüyada eve taşınmak gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada evden taşındığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeni eve taşındığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek borcunun çok olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde eve taşınmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski büyük eve taşınmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşındığın eve geri taşınmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments