Rüyada babanın karşısında sigara içmek

Rüyada babanın karşısında sigara içmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, paraya ve mala kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada babasının yanında sigara içmek zor günler geçirileceğine, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada babayla sigara içmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Rüyada babanın yanında sigara içmek yenisinin başlayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada babaya karşı gelmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu sigara içmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada tersten sigara içmek kazancın günden güne düşeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments