Rüyada sigaraya içmek

Rüyada sigaraya içmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada sigaraya içmek gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada birinden sigara alıp içmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada çok fazla sigara içmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Rüyada biriyle sigara içmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada derste sigara içmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına inanılır.

Rüyada çok sigara içmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve sigara içmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada babayla sigara içmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments