Rüyada evde serçe görmek

Rüyada evde serçe görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde serçe gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evde serçe görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde serçe kuşu görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada serçe tuttuğunu görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Rüyada serçe kurtarmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçeye su vermek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments