Rüyada evde serçe kuşu görmek

Rüyada evde serçe kuşu görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde serçe kuşu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada evde serçe kuşu görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek işinden ve parasından olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu avlamak korkularından kurtulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada serçe kuşu beslemek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu uçurmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments