Rüyada evde savaş görmek

Rüyada evde savaş görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, adının fesada karışacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada evde savaş gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada evde savaş görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada savaştan saklanmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaş görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada savaş uçağı kullanmak allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta rehin alınmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada savaş atı görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Rüyada savaş kavga görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada savaş ortasında kalmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments