Rüyada savaştan saklanmak

Rüyada savaştan saklanmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada savaştan saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Rüyada savaştan saklanmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada savaşta saklanmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden saklanmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalettir.

Rüyada teröristten saklanmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dolaba saklanmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak insanlar tarafından ayıplanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada adamdan saklanmak şeytanın aklına uyacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada polisten saklanmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments