Rüyada başkasının evinde saklanmak

Rüyada başkasının evinde saklanmak böylece kendine güveneceğine, ağız tadının da kaçacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde saklanmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Rüyada başkasının evinde saklanmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir odada saklanmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada anneden saklanmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan saklanmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve saklanmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan saklanmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlardan saklanmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işarettir.

Rüyada korkup eve saklanmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments