Rüyada evde saklandığını görmek

Rüyada evde saklandığını görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerindeki karın artacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Rüyada evde saklandığını gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Rüyada bir evde saklanmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada korkup eve saklanmak yeni bir hayat kurulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Rüyada evde saklanmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işarettir.

Rüyada bir eve saklanmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada evde saklandığını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada eve saklanmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dolapta saklanmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments