Rüyada deve üstüne binmek

Rüyada deve üstüne binmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, keyifli olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, parasız kalmaya, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada deve üstüne binmek gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada devenin üstüne binmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada deve üstüne binmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve üzerine binmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada devenin üzerine binmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz deveye binmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada deveye ters binmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine inanılır.

Rüyada deveye binmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada çölde deveye binmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments