Rüyada anneyi karanlıkta görmek

Rüyada anneyi karanlıkta görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, zor bir durumda kalacağına, evine haciz geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ekmek bulamayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, beklenilen takdiri alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada anneyi karanlıkta gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada anneyi karanlıkta görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık ve korkmak çok üst mevkilere yükseleceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada havayı karanlık görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yolda yürümek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yürümek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ayetel kürsi okumak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments