Rüyada karanlık yürümek

Rüyada karanlık yürümek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yürümek gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlıkta yol yürümek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlık sokakta yürümek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta yolda yürümek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan yürümek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dirliğin bozulabileceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada alaca karanlıkta yürümek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akşam karanlığında yürümek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments