Rüyada evcil köpek görmek

Rüyada evcil köpek görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evcil köpek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada evcil köpek almak yağmur yağmamasına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evcil köpek sevmek hayal kırıklığına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evcil köpekler görmek dertlerin günden güne artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz evcil köpek görmek ticaretin açılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evcil köpek görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evcil yavru köpek görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evcil kurt görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada evcil hayvan görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments