Rüyada ev ziyaretine gitmek

Rüyada ev ziyaretine gitmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada ev ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada ev ziyaretine gitmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek saygınlığının artacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek ziyaretine gitmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse ziyarete gitmek malından ve parasından ziyan edeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments