Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek çekilen hasretin biteceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek onlar sayesinde kalkınacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada hastane ziyaretine gitmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zaferlere doymayacağına işaret eder.

Rüyada hasta ziyarete gitmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, onlardan medet umacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments