Rüyada ev yaptırmak görmek

Rüyada ev yaptırmak görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada ev yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada sevgiliyle ev almak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada evde kirpi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ev kurası çekmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Rüyada evde timsah beslemek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada evlenen kişinin tekrar evlendiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada evlenme teklifi edildiğini görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeni bir evde olduğunu görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada komşuyla ev değiştirmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments