Rüyada ev silmek

Rüyada ev silmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ev silmek gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Rüyada ev silmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, işlerin bir anda azalacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarı silmek spora başlayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev süpürmek silmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada ev temizlemek silmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada ev süpürüp silmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada evde yerleri silmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada evi silmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tozu silmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments