Rüyada tozu silmek

Rüyada tozu silmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozu silmek gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada tozları silmek çok para kazanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada masanın tozunu silmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada tozu silmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tozlu cam silmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz silmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada toz almak silmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta silmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments