Rüyada ev süpürüp silmek

Rüyada ev süpürüp silmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ev süpürüp silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada ev temizlemek silmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi silmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına inanılır.

Rüyada ev duvarı silmek maddi anlamda feraha ermeye, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada ev süpürmek silmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada evde yerleri silmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev süpürüp silmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Rüyada ev silmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Rüyada evin tavanını silmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments