Rüyada ev satın alıp taşınmak

Rüyada ev satın alıp taşınmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerine yeni işler katacağına, güzel günler için yaşayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Rüyada ev satın alıp taşınmak gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada ev satın alıp taşınmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek hayallerinin söneceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Rüyada ev satın almayı istemek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ev satın almayı görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada ev satın almaya çalışmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments