Rüyada ev satın almaya çalışmak

Rüyada ev satın almaya çalışmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, çok mutlu olunacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, neşesini kaybedeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada ev satın almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada ev satın almaya çalışmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ev satın almayı düşünmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Rüyada ev satın almayı görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev satın almayı istemek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak ticaret adamı (kadını) olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak kazancının düşeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments