Rüyada ev alıp taşınmak

Rüyada ev alıp taşınmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada ev alıp taşınmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada ev satın alıp taşınmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yeni projelere atılacağına işarettir.

Rüyada ev alıp taşındığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ev alıp taşınmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada almanyaya taşınmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bi eve taşınmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eve taşındığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada toprak eve taşınmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments