Rüyada biriyle alışveriş yapmak

Rüyada biriyle alışveriş yapmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak planların sarkacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle alışveriş yapmak evlenme yolunda adım atacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada parasız alışveriş yapmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek için alışveriş yapmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada giyim alışverişi yapmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments