Rüyada ev çatısı görmek

Rüyada ev çatısı görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada ev çatısı gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada evi çatısız görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatısı akan ev görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada evde çatışma görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada ev çatısı görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, borçlanılacağına yorulur.

Rüyada ev çatı görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada ev çatısını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments