Rüyada etrafa kaka yapmak

Rüyada etrafa kaka yapmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada etrafa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada etrafa kaka yapmak ticaretin açılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa idrar yapmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada etrafa çiş yapmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet eder.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın etrafında oturmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafında polis görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Rüyada etrafı bulanık görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments