Rüyada etli nohut yemeği görmek

Rüyada etli nohut yemeği görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, şansının yaver gideceğine, onurlu bir hayat süreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada etli nohut yemeği gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada etli nohut yemeği görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ele geçen parada artış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemek yeni işler peşinde koşulacağına, ekmeğinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek işlerin yoluna gideceğine, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada etli nohut görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohutlu et görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments