Rüyada nohutlu et yemeği görmek

Rüyada nohutlu et yemeği görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, üzgün olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, başarılarının kalıcı olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret eder.

Rüyada nohutlu et yemeği gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada nohutlu et yemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Rüyada etli nohut yemeği görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli nohutlu pilav görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada nohutlu et görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments