Rüyada etli börek yapmak

Rüyada etli börek yapmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, büyük bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada etli börek yapmak gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada etli börek yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli börek görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada etli börek yemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yapmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada peynirli börek yapmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sacda börek yapmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada hamur açıp börek yapmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments