Rüyada kıymalı börek yapmak

Rüyada kıymalı börek yapmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, akıllı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı börek yapmak gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kıymalı börek yapmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı su böreği görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işarettir.

Rüyada kıymalı börek görmek işlerinin ters gideceğine, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı börek almak kendisini eve kapatacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, işlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yemek korkularının ve kuruntularının biteceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kıyma yapmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine inanılır.

Rüyada kıymalı makarna yapmak kem gözlere geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments