Rüyada etli börek görmek

Rüyada etli börek görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, canın sıkılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iflasın eşiğine geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada etli börek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada etli börek görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli börek yemek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada etli börek yapmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Rüyada tepside börek görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Rüyada börekçi dükkanı görmek hayallerinin yıkılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu börek görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada peynirli börek pişirmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişen börek görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin düzgün gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments