Rüyada patlıcanlı börek yapmak

Rüyada patlıcanlı börek yapmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok güzel işlere gireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Rüyada patlıcanlı börek görmek yüzünün hep güleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada patlıcanlı börek yemek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan yapmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalet eder.

Rüyada tepside börek yapmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada yufkadan börek yapmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada börek yapmak yemek kişinin yaşamının değişeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments